Ajankohtaista
21.10.2009
Liity VIP-listalle!

Olemme avanneet VIP-postituslistan (engl. very important person = erittäin tärkeä henkilö) asiakkaillemme, jotka haluavat tietää ensimmäisinä mitä edustamiemme harrastusvälineiden ja muutenkin laaja-alaisen ampumaharrastamisen tiimoilta tapahtuu. Lähestymme VIP-postituslistan henkilöitä sähköpostitse uutisten, erikoistarjousten, koulutusten ja houkuttelevien artikkeleiden muodossa tasaisin väliajoin.

Liity VIP-postituslistalle heti!

Voit rekisteröityä VIP-postituslistalle helposti tästä. Jos olet jo asiakkaamme ja muistat antaneesi sähköpostiosoitteesi käyttöömme esimerkiksi tavaratilausten tai myymäläostosten yhteydessä, sinun kannattaa silti varmistaa olevasi VIP heti alkumetreillä rekisteröitymällä uudelleen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 020-7856550 tai palautelomakkeella ja pyytää meitä lisäämään sinut listalle.

Voit erota VIP-postituslistalta milloin tahansa. Eroaminen tapahtuu klikkaamalla VIP-sähköpostin yhteydessä olevaa eroamislinkkiä tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse 020-7856550 tai palautelomakkeella.

Rekisteröinnissä antamiasi tietoja ei luovuteta missään tilanteessa kolmannelle ja tietoja voidaan käyttää vain EF-Security Oy:n markkinointitarkoituksiin. Lue rekisteriseloste.


Takaisin uutisiin

Avoinna Ma-Pe 9.30-18.00 La 9.30-15.00  -  puhelin 020-785 6550