CR SPEED - maailman nopeimmille toiminta-ampujille

C R  S P E E D  -kisavarusteet

Olemme toimineet Etelä-Afrikkalaisen RESCOMP HANDGUN TECHNOLOGIES -yhtiön kumppanina vuodesta 2003 alkaen. Yhtiön valmistamat CR SPEED -tuotemerkillä markkinoitavat toiminnallisen urheiluammunnan kilpavarusteet (asekotelot, vyöt ja lipaskotelot sekä muut tarvikkeet) ovat alallaan suvereeneja suunnannäyttäjiä, joita muut valmistajat yrittävät plagioida parhaansa mukaan jatkuvasti - siinä kuitenkaan onnistumatta. CR SPEED -varusteet on suunniteltu kestämään ja niiden nerokkuus sekä toimivuus perustuu yksinkertaisuuteen - toimivia kilpavarusteita ilman turhia ylimääräisiä teknisiä kikkailuja, jotka äärimmäisessä suorituksessa saattaisivat pettää. Tuotteiden nerokkuus korostuu silloin, kun vaihdat asetta; CR SPEED -tuotteet on muokattavissa aseeseen kuin aseeseen sopivaksi. Tällöin sinun EI tarvitse uusia kotelokalustoa eli CR SPEED -varusteet elävät harrastuksesi mukana.

Lähestulkoon kaikki kärkiampujat maailmalla ja Suomessa käyttävät CR SPEED -tuotteita. Näistä näkyvimpänä hahmona on toiminut jo pitkään IPSC-ammunnan moninkertainen maailmanmestari Eric Grauffel. Eric on osallistunut uransa varrella merkittävästi CR SPEED -varusteiden kehittämiseen entistäkin paremmiksi. Hankkiessasi CR SPEED -tuotteita voit siis olla varma, että ET osta sikaa säkissä - nämä välineet on testattu ja todettu toimiviksi MAAILMAN NOPEIMPIEN AMPUJIEN TOIMESTA! Vältä siis KOPIOITA!

WSM II - pikavetotelineestä aseen veto tapahtuu silmänräpäyksessä. Telineessä on runsaasti säätöjä, joilla se saadaan soveltumaan ampujan mieltymyksiin ja ergonomiaan. Ase kiinnittyy telineeseen tukevasti liipasinkaaren etuosasta nojaten kahteen muuhun tukipisteeseen. Teline on säädettävissä pienellä vaivalla mille tahansa pistoolille. Telineen kaikki osat on saatavana  varaosina ja siitä löytyy useita erilaisia värivaihtoehtoja (varastovarauksin).


VERSA Mag pouch - lipaskotelo

VERSA -lipaskotelo on rakenteeltaan yksinkertainen, mutta se toimii! Lipaskotelon vetokulma on säädettävissä etu-/takasuunnassa ja vetovastus on säädettävissä kätevästi pikaruuvilla. Lipaskotelon mukana tulee sovituspalat eri paksuisille lippaille. Lipaskotelon kätisyys on myös vaihdettavasti yksinkertaisesti siirtämällä vyökiinnike toiselle puolelle. NEROKASTA!

SUPER HI TORQUE - asevyö

Tästä ei asevyö parane! Kaksiosainen CR SPEED -vyö mahdollistaa turvallisen ja nopean kotelosta vedon ja pitää kotelot tukevasti juuri omilla paikoillaan. Vyön leveys on 42mm ja sisävyön ulkopinta on pehmoista Velcroa, joka EI vahingoita esimerkiksi auton penkkejä tai päällysvaatteitasi. Vyöstä löytyy koot 32" - 60" kahden tuuman välein.

Oikean mittaisen vyön saat, kun mittaat itsesi seuraavasti;
- Unohda farkkujen tai muiden housujen vyötärömitat!
- Mittaa vyötärösi TODELLINEN mitta sentteinä ilman "kasvuvaroja" juuri siltä korkeudelta, jossa pidät asevyötä ja mieluiten niiden housujen kanssa, joita käytät harrastustoiminnassa.
- Jaa näin saatu mitta 2.54:llä ja saat tuumakoon ja pyöristä se lähimpään suurempaan kahdella jaolliseen lukuun. Tämä on CR Speed -vyökokosi.

Esimerkki;
Vyötärön todellinen mitta 104cm. Jaetaan 104:2,54 -> saadaan 40,94 -> pyöristetään lähimpään ylempään kahdella jaolliseen eli 42". Jos haluat ottaa huomioon "kausivaihtelun", valitse tällöin 2" suurempi koko.

 

Avoinna Ma-Pe 9.30-18.00 La 9.30-15.00  -  puhelin 020-785 6550