German Sport Guns - Saksalaiset urheiluaseet vakavaan harjoitteluun

 


Toimimme yksinoikeudella Saksalaisen German Sport Guns GmbH -yhtiön valmistamien ruutiaseiden edustajana ja maahantuojana Suomessa.

GSG-aseiden tuoteperhe on laajentunut 2009 vuoden aikana. Tehtaan ensimmäinen oma tuote oli vuoden 2007 loppupuolella lanseerattu GSG-5 -pienoiskivääri, josta tuli välittömästi maailmanlaajuinen myyntihitti. Nyt valikoima on laajentunut GSG-5 aseen erilaisilla versioilla. Uusimpina tulokkaina saatavana on nyt myös  legendaarisen Kalashnikov AK-47 .22LR -pienoiskivääriversio sekä myös piakkoin klassisen 1911-pistoolin .22LR -versio. GSG-aseiden fyysisestä laadusta kertoo se, että itse Michail Kalashnikov on antanut GSG:lle lisenssin valmistaa ja käyttää nimeään GSG-AK47 -pienoiskiväärissä.

Juridisista syistä johtuen, valmistaja on joutunut vaihtamaan alkuperäisen mallinimen "GSG-5" toiseksi vuoden 2010 alusta alkuen. Yleiskäyttöinen mallimerkintä on jatkossa GSG-522, lisäkirjaimet perässä tarkentavat mallityyppiä. Katso lisätietoa valmistajan verkkosivuilta.


GSG-AK47, kiväärimittainen .22LR pienoiskivääri


Ladattavat dokumentit ja aihelinkit:

K-18 PIKKUTUHMAA

GSG:n valmistamat aseet ovat tarkkoja ja toimintavarmoja - kaikkea mitä pienoiskivääriltä voi toivoa! Kaikki Suomeen tuotavat GSG-aseet ovat voimassa olevan Ampuma-aselakimme mukaisia, normaalin kiväärin mitat täyttäviä, itselataavaa kertatulta ampuvia .22LR-kaliiberisia pienoiskivääreitä. Suomessa markkinoitavat GSG-aseet EIVÄT kuulu MUU ASE-luokkaan. Aseen kaupallinen ulkonäkö ei ole hyväksyttävä este hankkimisluvan saannille.


GSG -pienoiskiväärit ovat erinomaisen tarkkoja ja taloudellisia kilpa-aseita SAL:n Practical-jaoston alaiseen STEEL-ammuntaan ja muihin uusiin suosiotaan kasvattaviin nopeatempoisiin urheiluammuntalajeihin. GSG -aseet soveltuvat myös erinomaisesti Kivääripracticalin (IPSC) sekä Sovelletun Reserviläisammunnan (SRA) harjoitteluun niilläkin sisä- ja ulkoradoilla, joissa isompien kiväärikaliiberien käyttö on kiellettyä.


GSG-522SD, kiväärimittainen .22LR pienoiskivääri


RUNSAASTI LISÄVARUSTEITA

Kaikkiin GSG -aseisiin on saatavana kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Tähtäimen kiinnityskiskoja, lisäkahvoja, punapistetähtäimiä, kiskollisia tukkeja jne... Kaikki lisävarusteet ovat kohtuuhintaisia ja laadultaan kestäviä. Alemmassa kuvassa on SD-conversion Kit, jolla voit päivittää alkuperäisen GSG-5 L4 -version SD-versioksi.


 

Avoinna Ma-Pe 10.00-17.30  -  puhelin 020-785 6550