UMAREX -ilma-asekoulu junioreille. Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot Aselain keskeisistä säädöksistä, opettaa osallistujia riittävään varovaisuuteen sekä vastuullisuuteen aseiden käsittelyssä ja säilyttämisessä sekä opettaa osallistujille ymmärrettävästi aseenkäsittelyn ns. "4 kultaista sääntöä". Kouluttajina toimivat asiantuntevat ja kokeneet ase- ja ampumakouluttajat, ja opetus on turvallista. Koulutuksen kesto on noin 4 tuntia.

 
 
  Opetus muodostuu teoriasta sekä ohjatusta kuivaharjoittelusta. Jos oppilaalla on ennestään UMAREX-ilma-ase, hän voi ottaa sen mukaansa. Omat aseet on tuotava koulutuspaikalle kuljetuslaukussaan lataamattomana ja luovutettava kouluttajille. Kouluttajat tarkistavat aseen, jonka jälkeen oppilas voi suorittaa omalla aseellaan kuivaharjoittelun kouluttajan ohjeiden mukaisesti. Jos oppilas ei omista UMAREX-ilma-asetta, hän saa sellaisen käyttöönsä koulutuksen ajaksi järjestäjän toimesta.

Koulutuksen lopuksi osallistujat ampuvat valvotusti sovelluttuja harjoitteita sisäradalla. Käytettävät luodit tulevat järjestäjän puolesta. Osallistujat saavat kurssille osallistumisestaan todistuksen. Alaikäraja on 12-vuotta. Alle 18-vuotiaalla on oltava mukanaan huoltajan kirjallinen suostumus kurssille osallistumista varten. Suostumuskaavakkeen voit tulostaa alla olevan linkin kautta.

Koulutuksen järjestäjällä on koulutuksen kattava vastuuvakuutus ja tapaturmavakuutus.

Koulutuksessa esitellään EF-Security Oy:n muita koulutuksia ja myyntituotteita.

Koulutuksen hinta on 25,00€, ja se maksetaan paikan päällä käteisenä tai pankki-/luottokortilla.


tulostettava suostumuslomake
kurssiesite pdf-muodossa

alkavat koulutukset
ilmoittaudu koulutukseen
takaisin koulutussivulle