Metsästys ja urheiluammunta

U R H E I L U A M M U N T A   O N   H A U S K A A !

Tänä päivänä vastuullinen urheiluampuja voi valita itselleen sopivan lajin runsaista vaihtoehdoista. Tavallista on, että henkilö harrastaa ja kilpailee useassa erilaisessa lajissa, joko vakavasti tai vähemmän vakavasti - kukin omien tavoitteidensa ja resurssiensa mukaan. Tähdätty laukaus ja osuma maalitauluun tuntuu aina yhtä mukavalta, oli aseena sitten pitkä tai pätkä, rosterin värinen tai musta, pulttilukkoinen tai itselataava. Tärkeintä on se, että LAJISTA RIIPPUMATTA jokainen urheiluampuja kantaa vastuun turvallisesta aseen käsittelystä harrastuspaikalla ja sen ulkopuolella ja toimii omalta kohdaltaan vastuullisena esimerkkinä tuleville harrastajasukupolville sekä auttaa perinteisen Suomalaisen urheiluammunta- ja metsästyskulttuurin jatkumisessa.

Myymälästämme löytyy laaja valikoima aseenhoitokemikaaleja eri käyttötarkoituksiin ja luonnollisesti myös huippulaatuiset huoltovälineet. Kelpuutamme aseenhoitotuotteiksi ja -välineiksi vain ehdottomia laatutuotteita, joihin voit luottaa ja joista aseesi kiittää!

Metsästäjille patruunavalikoimaa esimerkiksi Norma, RWS, Rottweill, Geco, Sauvestre, Magtech, Nobel Sport, Lapua ja myös muita merkkejä.

Kauttamme ammattiasesepän suorittamat äänenvaimennukset ja korjaustyöt. Myymälässä kotimaiset Jaki-vaimentimet.

Aistien suojaukseen Zekler suojalasit ovat turvallinen valinta. Tämän takaa toimivuus, laatu, loistava hintalaatusuhde ja ajantasalla oleva standardointi.