Metsästys - laatuvälineillä parempi jahtimieli!

Metsästys yhtenä ampumaharrastuksen lajina on perinteinen Suomalainen vapaa-ajan viettokeino. Aikaisemmin metsästyksellä oli myös huomattavaa merkitystä ravinnonhankinnassa ja elinkeinona. Tänä päivänä metsästäminen on enemmänkin sosiaalista kanssakäymistä vertaisjoukossa, rentoutumista ja liikkumista luonnon ehdoilla sekä nautinnollisia riistalaukauksia hyvillä välineillä.

Olemme kelpuuttaneet tuotevalikoimiimme vain toimiviksi ja laadukkaiksi todettuja välineitä - aseita, optiikkaa, oheistarvikkeita ja muita moderneja tuotteita, jotka auttavat onnistuneen jahtimielen saavuttamisessa. Olemme ase-alan erikoisliike, siksi vältämme ala-arvoisia ja laadultaan heikkotasoisia tuotteita - muut myykööt ne meidän puolestamme!

Oheisesta tuotevalikosta voit tutustua itse maahantuomiimme ja edustamiimme tuotteisiin tarkemmin. Tuotelistasta löytyy myös sellaisia moderneja tuotteita, joista haluamme antaa lisää tietoa mahdollisen hankintapäätöksesi tueksi. Myymälästämme löytyy kattava valikoima muitakin laatutuotteita ja -merkkejä, joita ei tässä ole listattuna.

Avoinna Ma-Pe 10.00-17.30  -  puhelin 020-785 6550