Huippulaatuiset jouset ja jousitarvikkeet.

 M E T S Ä S T Y S J O U S E T   J A   T A R V I K K E E T

Jouset ja nuolet ovat toimineet metsästysvälineinä jo tuhansien vuosien ajan.  Jousimetsästys on haastavaa, koska pääsääntöisesti metsästäjän tulee päästä riittävän lähelle saaliseläintä. Jousimetsästykseen kuuluukin paljon muitakin elementtejä kuin tarkasti suunnattu laukaus ja onnistunut kaato. Jousimetsästäjällä tulee olla suoritettuna metsästäjätutkinto.

Jousiaseella metsästäminen voi ajatuksena tuntua vaikealta. Tosiasiassa nykyaikaisilla jousivälineillä voi nopeastikin oppia ampumaan riittävän tarkasti - kuten haulikolla. Jousen tulee kuitenkin aina vastata ampujan voimavaroja ja fyysisiä mittoja. Neuvomme ja opastamme mielellämme oikean jousen valinnassa. Harrastamisen aloittamisen helpottamiseksi, olemme koonneet valmiita järkevästi hinnoiteltuja aloituspaketteja.

Löydät kattavan tietopaketin jousimetsästyksestä SUOMEN JOUSIMETSÄSTÄJÄIN LIITTO RY:n -sivuilta.

Luotamme jousituotteiden osalta Porilaisen AA-Production & Marketing - yhtiön maahantuomiin ja markkinoimiin huippulaatuisiin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin. Toimimme AA:n jälleenmyyjänä Seinäjoella. Myymälästämme löytyy kattava valikoima laatujousia ja jousitarvikkeita - puuttuvat tuotteet pystymme toimittamaan nopealla toimitusajalla AA:n suuresta varastosta. AA:n tuotevalikoimaan voit tutustua www.aa-metsastys.com -sivuilla tai käy noutamassa kattava AA-kuvasto myymälästämme!

Voimme tarjota asiakkaillemme myös edullista osamaksurahoitusta arvokkaiden tuotteiden hankintaan. ASEMAFIA -tuoterahoitus on kauppaketjumme oma helppo ja edullinen osamaksurahoitus. Kysy rohkeasti!

Avoinna Ma-Pe 9.30-18.00 La 9.30-15.00  -  puhelin 020-785 6550