Reliapon - Made in U.S.A. -kaasusumuttimet ammattikäyttöön

Kaasusumuttimet vaativaan ammattikäyttöön

- 100% Made In U.S.A. -

Reliapon(R) Police Products, Inc. -yhtiön valmistamat kaasusumuttimet on varustettu turvallisella Flip-Top laukaisumekanismilla ja niiden vaikuttavana aineena on 5% OC (Oleoresin Capsicum), johon on lisätty UV-väriainetta kohteen tunnistamisen helpottamiseksi.

Kaikkien Reliapon - kaasusumuttimien SHU-teholuku (Scoville Heat Unit) on 2.000.000.

Tuotteita on saatavana MK-3, MK-4 ja osittain myös MK-X -purkkikoot. Levitystapoina on JUOVA (stream), KARTIO (cone) ja JUOVAMAINEN VAAHTO (streamy foam).

Reliapon valmistaa myös turvalliset vettä sisältävät INERT-harjoitussumuttimet, joita on saatavana MK-3 ja MK-4 kokoisina kaikilla eri levitystavoilla.

Toimimme Reliapon(R) -kaasusumuttimien maahantuojana ja edustajana Suomessa. Reliapon(R) -kaasusumuttimia on saatavana meiltä suoraan, ja palvelevista aseliikkeistä ympäri Suomen. Voit pyytää myös lähintä aseliikettäsi tilaamaan näitä tuotteita omiin valikoimiinsa.

Kaasusumuttimien hankkiminen ja hallussapito on luvanvaraista. Oman kotikuntasi poliisi voi myöntää kaasusumutinluvan perustellusta syystä henkilökohtaisen koskemattomuuden ja omaisuuden suojaamiseksi. Yleisesti kaasusumutinluvan lisäedellytyksenä on lisäksi, että kaasusumutinluvan haltija on suorittanut kaasusumutinkoulutuksen. Järjestämme koulutusta sekä turvallisuusalan ammattilaisille ja muille ammattihenkilöille sekä ns."siviilihenkilöille" kaasusumuttimen turvalliseen ja vastuulliseen käyttöön. Lisätietoa kaasusumutinkoulutuksistamme.

Ladattavat dokumentit ja aihelinkit:

   
Avoinna Ma-Pe 10.00-18.00 La 10.00-14.00  -  puhelin 020-785 6550