Sisäampumarata

Toimimme kiinteässä yhteistyössä Nurmohallin sisäampumaradan kanssa. Nurmohallin Sisäampumaradalla on erinomaiset puitteet turvalliseen ampumaharrastamiseen kelillä kuin kelillä.

5-paikkainen sisäampumarata sijaitsee Nurmohallin pohjakerroksessa. Radan max. ampumaetäisyys on 50 metriä. Alle 10 metrin matkalta ei saa ampua vakavan kimmokevaaran takia (luotiloukut terästä). Radalla on taululaitteistot kiväärille, pistoolille ja ilma-aseille. Lisäksi radalla on tallentava videovalvonta, mutta ei varsinaista ratahenkilökuntaa.

Ampumarata-aika on aina varattava etukäteen Nurmohallin numerosta 06-4167479.

Radan avain kuitataan hallinhoitajalta, joka samalla tarkistaa ampujan henkilöllisyyden ja käytettävien ampuma-aseiden hallussapitoluvat. Poistuttaessa avain on luovutettava hallinhoitajalle.

Radalla saa ampua pienoiskiväärillä kaliiberissa .22LR.

Pistoolilla ja revolverilla ammuttaessa sallitut kaliiperit ovat :
.22LR-.32S&W,  9mm Luger,  .40S&W, .38 special, .357mag, 10mm Auto ja .45ACP.
Huom! .44mag ja sitä tehokkaammat patruunat eivät ole sallittuja.

Radalla tulee käyttää lyijyluoteja tai muuten sisäratakäyttöön sopivia patruunoita, joiden luoti ei läpäise taikka vahingoita ratalaitteita. Tiedustele meiltä erilaisten patruunoiden soveltuvuudesta sisäratakäyttöön.

Ampujalla on oltava voimassaolevan hallussapitoluvan ohella omat maalitaulut ja niiden kiinnittämiseen tarvittavat välineet sekä tarvittavat suojaimet. Ampujan tulee huolehtia, että rata siivotaan käytön jälkeen. Siivoamattoman radan siivouskustannukset peritään radan vuokraajalta. Ampuja ampuu radalla omalla vastuullaan.

Avoinna Ma-Pe 10.00-18.00 La 10.00-14.00  -  puhelin 020-785 6550