Siviilihenkilön kaasusumutinkurssi

 

Järjestämme Sisäasianministeriön valtuuttamana ase- ja ampumakouluttajana kaasusumutinkoulutusta sekä siviilihenkilöille että ammattihenkilöille. Monissa erilaisissa ammateissa kohdataan jatkuvastii väkivaltaa ja agressiivisia henkilöitä. Kaasusumutin on voimassa olevan Ampuma-aselain mukaan ainoa voimankäyttöväline, johon Poliisi voi myöntää hallussapitoluvan haltijan henkilökohtaisen koskemattomuuden ja omaisuuden suojaamiseksi.

Järjestämme mielellämme kaasusumutinkoulutuksen erilaisiin työympäristöihin ja erilaisille ammattiryhmille räätälöitynä.

Voimme järjestää koulutuksen myös pelkästään naisille. Kysy!

Kaikille kaasusumutinkoulutuksemme hyväksytysti suorittaneille annetaan todistus, joka osoittaa henkilön olevan kykenevä hankkimaan, säilyttämään ja kantamaan sumutinta oikein, arvioimaan sumuttimen käytön oikeutuksen ja tarpeellisuuden konfliktitilanteissa, käyttämään sumutinta oikein ja tehokkaasti sekä suorittamaan tarpeelliset jälkihoito- ja ensiaputoimenpiteet. Koulutuksen sisältöön voi tutustua koulutussivuillamme Vartijan kaasusumutinkoulutussivujen kautta. Siviilihenkilöille koulutus järjestetään tämän kurssin sisältövaatimuksia soveltaen.

 

Avoinna Ma-Pe 9.30-18.00 La 9.30-15.00  -  puhelin 020-785 6550