SPHINX 3000 - premium tason urheiluaseet toiminnalliseen kilpa-ammuntaan

Parasta Premiumlaatua nautiskelijoille!

Sveitsiläisten SPHINX 3000 -pistoolien uniikki modulaarirakenne on vakuuttava. Pistoolien kaksiosainen runkorakenne mahdollistaa erilaisten materiaalien, kuten titaniumin, teräksen tai alumiinin kombinaatiot. Tällainen rakenne antaa pistoolin ostajalle mahdollisuuden tilata itselleen ja pistoolin käyttötarkoitukseen soveltuvan parhaimman mahdollisen ratkaisun.

SPHINX 3000 -pistoolimallistosta löytyy aseet sekä urheilu- (Competition -sarja) että palveluskäyttöön (Standard -sarja). Kaikkiin malleihin on saatavana runsaasti erilaisia varusteluoptioita.

 


SPHINX 3000 -pistoolien materiaalit ovat parasta, mitä markkinoilla on saatavissa. Kun erinomaisiin raaka-aineisiin lisätään Sveitsiläinen hieno työnlaatu - aseet rakennetaan ja osat sovitetaan kiirehtimättä - oikeana käsityönä, on tuloksena täydellisen tarkkoja, kestäviä, toimintavarmoja sekä ulkonäöltään priimoja aseyksilöitä. Gourmet!

Pidämme SPHINX 3000 -pistooleita varastossamme vain rajoitetusti. Aseiden Custom-luonteesta ja korkeahkosta hinnasta johtuen aseet pääsääntöisesti tilataan aina suoraan tehtaalta asiakkaan omien toivomusten mukaisena. Normaalisti toimitusaika on 2-4kk tilauksesta, mutta se varmistetaan aina tilauksen yhteydessä. Näiden aseiden myyntityöhön tarvittavasta erikoisosaamisesta johtuen, SPHINX-aseita on saatavana vain suoraan EF-Security Oy:stä ja muista Asemafia-laatuasekauppias -jäsenliikkeistä.

SPHINX -aseet valmistaa Sveitsiläinen Sphinx Systems Ltd., jonka tuotteiden edustajana ja maahantuojana toimimme Suomessa yksinoikeudella.


Ladattavat dokumentit ja aihelinkit:

Avoinna Ma-Pe 9.30-18.00 La 9.30-15.00  -  puhelin 020-785 6550