STI International - urheiluaseet toiminnalliseen kilpa-ammuntaan

 

 

STI International Inc. on Yhdysvaltain Texasissa päämajaansa pitävä asetehdas. STI valmistaa klassikko 1911- ja moderniin 2011-modulaarirunkoon perustuvia pistooleita. STI -pistoolien ahkerimmat käyttäjät löytyvät toiminnallista IPSC-, IDPA- ja SRA-ammuntaa harrastavien joukosta.  Vuoden 2009 ShotShow-messuilla STI julkisti myös oman urheilullisen versionsa AR-kivääristä. STI-mallistossa on yksi SAA-tyyppinen revolveri Cowboy Action Shooting (CAS) -hifistelijöille.
 
STI:n historia ulottuu vuoteen 1980, jolloin aseseppä Virgill Tripp aloitti custom 1911 -pistooleiden valmistuksen kilpailukäyttöön. Hieman myöhemmin hän alkoi suunnitella  ja valmistaa osia 1911 -pistooleihin. Hänen yrityksensä nimi oli Tripp Research Inc. Mestariampuja Chip McCormick myi ja markkinoi Trippin custom-osia. Vuonna 1991 Tripp kehitti yhdessä Sandy Strayerin kanssa modulaarisen kaksiriviselle lippaalle tarkoitetun rungon 1911 pistooliin, joka johti yrityksen maailmanlaajuiseen menestykseen. Kyseinen runko sai mallinimen 2011. Nykyisin STI:tä luotsaavat Dave ja Pauletta Skinner, jotka ostivat yrityksen Virgil Trippiltä vuonna 1997.


STI - aseiden purkuohjevideoita:

 

STI valmistaa laajaa valikoimaa 1911 -pistooleita ja modulaarirunkoisia 2011 -pistooleita. Kaikkiin malleihin on saatavana runsaasti optioita. STI valmistaa myös osia ja runkoja myytäväksi erikseen niille, jotka haluavat rakentaa aseensa omien mieltymystensä mukaan.

STI 2011 -aseiden modulaarirunko on valmistettu muovista liipasinkaaren yläosan korkeudelle asti. Loput on terästä. Runko on selvästi kevyempi ja ohuempi kuin vastaava teräksinen runko. Varastoimme suosituimpia malleja jatkuvasti, mutta koska STI -aseiden malli- ja optiovalikoima on laaja toimitamme tilauksesta haluamasi aseen kohtuullisella odotusajalla. CUSTOM-aseille annamme hinnan vain pyydettäessä. CUSTOM-asettasi varten voit ladata suunnittelulomakkeen, jonka perusteella laskemme lopullisen hinnan. Voit ladata täydellisen STI -kuvaston allaolevasta linkistä.


Ladattavat dokumentit ja aihelinkit:


 


 

 

Avoinna Ma-Pe 10.00-17.30  -  puhelin 020-785 6550