Valmistus- ja materiaalivirhetakuu - kun kaikki ei toimikaan?

T A K U U T I E T O A

EF-Security vastaa itse maahantuomiensa aseiden ja tarvikkeiden jälki- ja takuuhuolloista sekä varaosista.

Myönnämme kaikkiin maahantuomiimme aseisiin ja asetarvikkeisiin yhden (1) vuoden takuun valmistus- ja materiaalivirheitä koskien. Mahdollisesta pidemmästä takuusta ilmoitamme ostajalle kaupan yhteydessä. Ruutiaseiden osalta takuun ehtona on, että aseissa käytetään takuuaikana vain CIP-tarkastettuja tehdaspatruunoita.

Muiden kuin itse maahantuomiemme tuotteiden EU-valmistaja tai EU-maahantuoja on saattanut antaa tuotteelle lyhyemmän tai pidemmän takuun, joka on tällöin voimassa sellaisenaan. Tällaisten tuotteiden jälki- ja takuuhuolloista sekä varaosahuollosta vastaa valmistaja tai maahantuoja. Toimitamme myymämme tuotteet huollettavaksi heidän ohjeidensa mukaan. Pyydämme asiakkaitamme ottamaan kaikissa takuuasioissa meihin yhteyttä aina välittömästi mahdollisen takuuaiheen ilmetessä.


Jos epäilet myymässämme ampuma-aseessa olevan vikaa, on erityisen tärkeää suunnata ase turvalliseen suuntaan, varmistaa ase heti ja lopettaa ampuminen aseella välittömästi mahdollisten henkilö- ja/tai esinevahinkojen välttämiseksi.;

  • Poista varovasti patruunapesässä olevat patruunat. Säilytä ne tallessa erikseen.
  • Jos mahdollista, pidä myös pesässä olleiden patruunoiden alkuperäiset myyntipakkaukset ja loput ampumattomat patruunat tallessa.
  • Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisäohjeita.
Avoinna Ma-Pe 10.00-18.00 La 10.00-14.00  -  puhelin 020-785 6550