Kaasusumuttimet. EF-Security Oy:n valikoimiin kuuluu useita eri merkkisiä, eri tyyppisiä (OC- ja sekoitekaasut) ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvia kaasusumuttimia. Opastamme asiakkaitamme ammattitaidolla oikean sumuttimen valinnassa. Perusvalikoimiimme kuuluvat myös erittäin korkealaatuiset harjoitussumuttimet (="vesikaasut") harjoittelukäyttöön sekä neutralointiaineet, joiden avulla kohdehenkilölle, ulkopuolisille taikka itse kaasusumuttimen käyttäjälle voidaan antaa nopeasti ensiapua altistumisen jälkeen. Sumutinkoteloita valikoimistamme löytyy useita eri merkkejä ja malleja.

 
 
  Järjestämme sisäasianministeriön valtuuttamana ase- ja ampumakouluttajana kaasusumutinkoulutusta sekä siviileille että ammattihenkilöille kuten vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Järjestämme mielellämme koulutusta myös tilauksesta erilaisiin työympäristöihin ja erilaisille ammattiryhmille räätälöitynä. Koulutuksen voimme järjestää myös pelkästään naisille. Kysy!

Kaikille kaasusumutinkoulutuksemme hyväksytysti suorittaneille annetaan todistus, joka osoittaa henkilön olevan kykenevä hankkimaan, säilyttämään ja kantamaan sumutinta oikein, arvioimaan sumuttimen käytön oikeutuksen ja tarpeellisuuden konfliktitilanteissa, käyttämään sumutinta oikein ja tehokkaasti sekä suorittamaan tarpeelliset jälkihoito- ja ensiaputoimenpiteet. Koulutuksen sisältöön voi tutustua koulutussivuillamme Vartijan erityistä voimankäyttökoulutusta koskevan kurssiesitteen kautta. Siviilihenkilöille koulutus järjestetään tämän kurssin sisältövaatimuksia soveltaen.


koulutussivuille

takaisin tuotesivulle