PACT-ajanottolaitteet. PACT-timerit ovat jokaisen vakavasti nykyaikaisia toiminta-ammuntalajeja harrastavan pakollinen hankinta.

MKIV XP -timeristä löytyy kaikki toiminnot, joita ampumaharrastaja voi "piiskuriltaan" toivoa. Voit esimerkiksi ohjelmoida koko ampumaohjelmasi etukäteen määrämittaisiin osiin jaettuina. Tällöin timeri ilmoittaa äänimerkillä seuraavan osion alkamisesta, jolloin voit havainnoida oletko tavoitteessasi vai et ja vaikkapa nopeuttaa lippaanvaihtoasi. Laitteessa on myös täydellinen ballistinen tietokone tarkka-ampujan laskusuorituksia varten. 

MKIV XP -timeriin voidaan liittää myös luodinnopeutta mittaavat anturit. Jälleenlataajan ja Practical- tuomarin oiva apuväline Power Factorin (PF) mittaamiseen. PC:n USB-liitännän ja ilmaisen PACT-ohjelmiston avulla saat siirrettyä timeristä tiedot tarkempaan analyysiin. Ohjelmiston saat meiltä.

Club Timer III on riisutumpi versio MKIV XP-timeristä. Club Timer III:sta löytyvät kaikki normaalit ampumaharjoittelussa tarvittavat timer-toiminnot kompaktiin kokoon pakattuna ja äärimmäisen selkeän käyttöliittymän avulla käytettynä. Laite on kestävä ja siinä on metallinen taskukiinnike. Ja mikä parasta; äänimerkki kuuluu! Käyttäjäystävälliseen hintaan sisältyy laadukas Cordura-vyölaukku.


 
 

 

takaisin tuotesivulle