Tuotteet

Laaja tuotevalikoimamme kattaa kaikenlaiset modernit aseet – lajista riippumatta – kuten pistoolit, revolverit, kiväärit, haulikot sekä kilpa-, sotilas- ja muut erikoisaseet. Kaikki ampumaharrastajat eli metsästäjät, urheiluampujat, reserviläiset ja muut alan harrastajat löytävät meiltä monipuolisen valikoiman oikeita laatutuotteita. Ala-arvoisia ja tunnetusti huonolaatuisia tuotteita emme edes suostu toimittamaan. Luonnollisesti tuotevalikoimaamme kuuluu kaikki myymiimme aseisiin liittyvät varusteet ja tarvikkeet sekä muut oheistuotteet. Taitava aseseppämme huolehtii myymiemme tuotteiden asennus- ja jälkihuoltotöistä.

Viranomaisten ja turvallisuusalan ammattilaisten käyttöön valikoimastamme löytyy kattavasti kaikenlaiset työssä tarvittavat erikoisvarusteet. Järjestämme tilauksesta myös turvallisuusalaan ja turvalliseen aseiden käsittelyyn liittyvää koulutusta.

Voit tutustua osaan laajasta tuotevalikoimastamme vieressä olevien harrastuslajikohtaisten alasivulinkkien kautta. Harrastuslajisivujen luetteloista löytyvät linkit useimpien omien edustamiemme, ajankohtaisten ja myynnissämme olevien erityistä huomiota tarvitsevien tuotteiden alasivuille. Lista ei siis ole täysin kattava. Näiden listattujen tuotteiden lisäksi myymälässämme on tarjolla tavanomaiset aseliikkeiden myymät tuotteet ja tavaramerkit. Voit tutustua osaan tuotteistamme myös e-Shop –verkkokauppamme kautta.

Jos haet jotain erikoista ja kotimaan tarjonta ei ole tuottanut tulosta, ota yhteyttä. Olemme perehtyneet syvällisesti aseiden tuonnin saloihin sekä EU:n sisältä ja EU:n ulkopuolelta. Autamme Sinua mielellämme, sillä tiivis yhteistyöverkostomme sekä Euroopan että USA:n eri asetukkureiden kanssa mahdollistaa myös erikoisuuksien hankinnan.

Arvioimme asiantuntijana myös esimerkiksi kuolin- ja konkurssipesien aseita sekä ostamme näitä ja muita käytettyjä aseita suoraan tai myyntitilin kautta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Avoinna Ma-Pe 10.00-17.30  -  puhelin 020-785 6550