Turvallisuus

Stroam Aloitimme yritystoimintamme 1997 yksityisten turvallisuuspalveluiden tuottajana ja samalla tulimme tutuiksi alaan liittyvien erikoisvarusteiden kanssa. Huomasimme nopeasti, että turvallisuusalan ammattilaisten keskuudessa vallitsi epätietoisuus mutta samalla kasvava tarve ammattitason henkilökohtaisten suojavarusteiden ja muiden työssä tarpeellisten välineiden osalta - halusimme vastata kysyntään laadukkaasti ja kestävästi. Olemme itse työskennelleet “kentällä” ja tehneet pioneerityötä jo yli 20-vuoden ajan laadukkaiden ammattivälineiden kanssa. Tiedämme mistä puhumme ja mitä myymme - luota ammattilaisiin!

Myymälässämme on kattava valikoima kaikkea turvallisuusalan ammateissa tarvittavia varusteita ja välineitä. Olemme valinneet oheiseen listaan vain pienen osan valikoimastamme sellaisia tuotteita, joista ammattilaisen on mielestämme hyvä tietää enemmän.

Jalkineet ovat tärkeä varuste työterveydenkin kannalta. Myymälässä aina valikoimaa Haix kengistä, tule sovittamaan omasi.

Kaasusumuttimet vaativaan ammattikäyttöön- 100% Made In U.S.A. -Reliapon(R) Police Products, Inc. -yhtiön valmistamat kaasusumuttimet on varustettu turvallisella Flip-Top laukaisumekanismilla ja niiden vaikuttavana aineena on 5% OC (Oleoresin Capsicum), johon on lisätty UV-väriainetta kohteen tunnistamisen helpottamiseksi.Kaikkien Reliapon - kaasusumuttimien SHU-teholuku (Scoville Heat Unit) on 2.000.000.Tuotteita on saatavana MK-3, MK-4 ja osittain myös MK-X -purkkikoot. Levitystapoina on JUOVA (stream), KARTIO (cone) ja JUOVAMAINEN VAAHTO (streamy foam).Reliapon valmistaa myös turvalliset vettä sisältävät INERT-harjoitussumuttimet, joita on saatavana MK-3 ja MK-4 kokoisina kaikilla eri levitystavoilla.Toimimme Reliapon(R) -kaasusumuttimien maahantuojana ja edustajana Suomessa. Reliapon(R) -kaasusumuttimia on saatavana meiltä suoraan, ja palvelevista aseliikkeistä ympäri Suomen. Voit pyytää myös lähintä aseliikettäsi tilaamaan näitä tuotteita omiin valikoimiinsa.

Pitkän linjan ammattilaisina osaamme auttaa Sinua valitsemaan omaan käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuvan mallin ja löytämään juuri oikean koon sovitusmallien avulla.

Muita tuotemerkkejä esimerkiksi S&W, Peerless, Front line, ASP.

Parasta palvelua saat kun soitat numeroomme 020 7856550 tai tulet käymään.