Urheiluammunta - välineet kaikille harrastajille, lajista ja tasosta riippumatta.

U R H E I L U A M M U N T A   O N   H A U S K A A !

Tänä päivänä vastuullinen urheiluampuja voi valita itselleen sopivan lajin runsaista vaihtoehdoista. Tavallista on, että henkilö harrastaa ja kilpailee useassa erilaisessa lajissa, joko vakavasti tai vähemmän vakavasti - kukin omien tavoitteidensa ja resurssiensa mukaan. Tähdätty laukaus ja osuma maalitauluun tuntuu aina yhtä mukavalta, oli aseena sitten pitkä tai pätkä, rosterin värinen tai musta, pulttilukkoinen tai itselataava. Tärkeintä on se, että LAJISTA RIIPPUMATTA jokainen urheiluampuja kantaa vastuun turvallisesta aseen käsittelystä harrastuspaikalla ja sen ulkopuolella ja toimii omalta kohdaltaan vastuullisena esimerkkinä tuleville harrastajasukupolville sekä auttaa perinteisen Suomalaisen urheiluammunta- ja metsästyskulttuurin jatkumisessa.

Näistä linkeistä voit tutustua erilaisiin urheiluammunnan lajeihin, joita Suomessa harrastetaan. Linkit johtavat lajien kotimaisiin tietosivuihin, jos sellaisia on saatavilla. Päivitämme listaa uusien lajien ilmaantuessa.

Oikeilla välineillä ammunnasta nauttii vieläkin enemmän! Olemme keränneet oheiseen valikkoon enemmän tietoa sellaisista harrastusvälineistä, joita itse maahantuomme ja edustamme Suomessa tai jotka mielestämme ansaitsevat korostettua huomiota ja ovat tarpeellisia useimmille urheiluampujille. Näiden tuotteiden lisäksi myymälästämme löytyy runsaasti tavanomaisia aseliikkeissä myytäviä aseita ja tarvikkeita - monilta eri valmistajilta.

Avoinna Ma-Pe 10.00-17.30  -  puhelin 020-785 6550