Yritys

Aseliike EF-Security on perustettu vuonna 1997. Olemme aito asealan erikoisliike, maahantuoja sekä vähittäismyyjä ja missiomme on toimia kaikkien vastuullisten ampumaharrastajien  -  metsästäjien, urheiluampujien, reserviläisten ja muiden alan harrastajien – asiantuntijapartnerina heidän harrastukseensa liittyvissä välinehankinnoissa. Asiantuntemuksemme kattaa myös viranomaisten ja turvallisuusalan ammattilaisten vaativat välinetarpeet.

Toimintakonseptimme periaate on, että toimimme asiakaskontaktin alusta alkaen asiakkaan suorasanaisena ja rehellisenä asiantuntijapartnerina; tarvitsee asiakas sitten apua harrastamisen aloittamisessa, oikeiden välineiden hankinnassa, jälkihuolto ja asennus-/muutostöissä tai hänen luopuessa jo hyvin palvelleista harrastusvälineistään. Pidämme aktiivisesti huolta omasta ammattiosaamisestamme sekä ulkoisesta profiilistamme. Olemme itse myös aktiivisia ampumaharrastajia.

Koska toimimme usean kansainvälisesti tunnetun tuotemerkin edustajana ja maahantuojana Suomessa, myös päämiehemme vaativat toiminnaltamme korkeata laatua. Tavoitteenamme onkin toimia esimerkkinä muille kollegoillemme modernit ja globaalit kriteerit täyttävästä Suomalaisesta asealan toimijasta.


Olemme myös Asekauppiaiden Liitto ry:n jäsen.

Meille on helppo löytää.
Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Seinäjoen ydinkeskustassa, SuperSport –urheiluliikkeen toisessa kerroksessa. Tarkemmat sijainti- ja yhteystietomme.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

 

Avoinna Ma-Pe 10.00-17.30  -  puhelin 020-785 6550