SARSILMAZ® –aseet. Turkkilainen vuonna 1934 perustettu SARSILMAZ SILAH SANAYI A.S. valmistaa huippumodernilla tekniikalla niin käsiaseet, haulikot kuin kivääritkin. SARSILMAZ on euroopan kolmanneksi suurin asevalmistaja, jonka tuotannosta suuri osa toimitetaan alihankintana maailman johtaville asemerkeille. Esimerkkinä SARSILMAZin laadusta ja maailman johtavien asemerkkien luottamuksesta yritystä kohtaan toimii vaikkapa lokakuussa 2005 SARSILMAZin ja amerikkalaisen Colt Defence -yhtiön allekirjoittama sopimus COLT AR-kiväärien lisenssivalmistamisen aloittamisesta. ”EURO-Coltit” tulevat tuotantoon lähiaikoina. Referenssinä mainittakoon lisäksi, että Sarsilmaz Kilinc 2000 9mm pistooli on Turkin armeijan virallinen palvelusase.

SARSILMAZ valmistaa omalla tuotemerkillään erittäin hienosti viimeisteltyjä pistooleita ja haulikoita. Osaan valikoimaa voit tutustua SARSILMAZ-sivuilla.

Toimimme yksinoikeudella SARSILMAZ-tuotteiden maahantuojana ja jakelijana Suomessa. Valikoiman laajuudesta johtuen, varastoimme Suomessa kuitenkin vain toiminnalliseen ammuntaan sekä muutoinkin Suomen olosuhteisiin parhaiten soveltuvat tuotteet. Toimitamme mielellämme tilauksesta myös muut erikoistuotteet.


takaisin tuotesivulle
 
  M6Hancer 2000 black/chrome, Kilinc 2000 black, Kilinc 2000 chrome